23 Aralık 2012 Pazar

Alemin Kıralı 55. Bölümü izle



Kahkaha tufanı Alemin Kıralı 55. Bölümü izle ile izleyenleriyle buluşuyor. Aslan ve Asalet Hanım arasındaki savaş kaldığı yerden devam ediyor. Bu haftaki bölümünde büyük ödülü almak için ev hali birbiri ile yarışıyor. Asalet, Aslan'ın göleğini makasla kesiyor. Bu duruma Aslan çok sinirleniyor. Asalet Hanımdan bunun öcünü almak için fırsat kolluyor. Jülide ‘den sürpriz öneri.



Kahkaha tufanı kaldığı yerden devam ediyor. Jülide'nin büyük ödülü almak için büyük çaba sarf ediyor. Jülide, Aslan ve Asalet hanım yarışmaya gidiyorlar. Birbirinden komik sahnelerin yaşandığı yeni bölümde muhteşem üçlü Jipp ödülünü alabilecek mi?

Yeni bölümde Survivor dan tanıdığımız Anıl da dizi ekibine katılıyor. Anıl dizide Ayben'e aşık olur. İkili arasındaki sıcak yakınlaşma yeni bir birlikteliğin ilk adımıdır. Evimizin neşe kaynağı ''Alemin Kıralı'' Yeni bölümü ile Atv ekranlarında hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor.  Alemin Kıralı Anıl’ın diziye katılması ile büyük bir ses getireceğe benziyor.

 Anıl’ın dizideki performansı merak ediliyor. Ayben, Anıl ikilisi dizide Aşk yaşıyor. Alemin Kıralı 55. Bölüm izle...

Kuzey Güney 55. Bölümü


Muhteşem dizi Kuzey Güney 55. Bölümü ile izleyiciyle buluşuyor. Entrikalarla dolu dizi de yaşanılanlar herkesi korkutmuş durumda, Sinanarler'in yapmış olduğu anlaşma son dakikada kabul edilmemiştir. Hisselerin fiyatını düşmesi için Barış'ı uyaran Melda elindeki değerin farkında, Barış ise köşeye sıkışmışçasına kabul etmekten başka çaresi yok.  Cemre, Kuzey için çok tehlikeli hamleler yapıyor. Fakat karşılığında başına geleceklerden habersiz…

Kuzey Güney’in Her bölümü sosyal medya da büyük yankı uyandıran muhteşem dizinin 55. bölümlerde hayranlarını şaşırtacak ve ekran basına kilitleyecek sahneler yaşanacak... Cemre'nin yapmış olduğu hamle Barış tarafından anlaşılıyor. Kuzey ise Cemre'yi bu beladan uzak tutmak istiyor.

Banu tarafından her şeyin açığa çıkması evdeki huzursuzluğu bir kat daha attırmış durumda. Herkesten mali durum Sinanerler'in sonu olabilir. Barış ise ortalığı toplamak ve kimse farkına varmadan işleri toparlama derdinde...

 Sami Bey yeni aşka yelken açmış bu durumu Kuzey'e açıklar. Handan Hanım Sinanerler'in köşkünde yaşamaya devam eder. Güney'in sert çıkışı karşısında valizini toplamaya başlayan Handan Hanım oğlunun yumuşak tavrı karşısında köşkte kalmaya devam eder.

 Bunca yaşanılanları dışardan gözlemleyen Gülten Hanım kızı Cemre'nin yaşadıklarına anlam veremez. Geçirmiş olduğu evliliğin bir sebebi olduğunu düşünüp, kızı Cemre'yi bu durumdan kurtarmaya çalışır.

 Zeynep ise büyük bir çöküntü içindedir. Kuzey ile Cemre'yi öpüşürken görmek Zeynep'i kahreder. Bu durumu açıklaması ise an meselesi, Zeynep, Burak ile birliktelik yaşadığını Kuzey'e açıklar. Kuzey ise yaşamış olduğu olayların etkisi ve Cemre'ye olan bağlılığından bu durumu pek önemsemez. Bu durum Zeynep'i daha çok sinirlendirir. Venüs ile yapmış olduğu görüşme neticesinde Sinanerler'in nasıl bir sorunla karşılaştığını anlar.

 Burak ise yoğun bakımda gözlerini açar. Hayatı tehlikeyi atlatmıştır. Yaşamış olduğu kazanın raporu için polise ifade verir. Güney, Barış ikileminde sıkışan Burak yaşamış olduğu kazanın suçlusunu polislere açıklayacak mı?

 Kuzey kardeşi gibi gördüğü Ali'nin ölümünden sonra hayata olan küskünlüğünü Ferhat'ın ölümü ile atmaya çalışır. Yaşamış olduğu sıkıntılı günlerden sonra huzurlu bir yaşam sürdürmek ister. Fakat sıkıntılar ve problem bir türlü yakasını bırakmaz.



Banu bebeği ile ilgili yaşamış olduğu sıkıntıyı atlatmadan bir darbede annesi ve kardeşinden yer. Bu durumu kabullenmekte zorlanan Banu şirketin geleceği için sesiz kalır. En yakınındaki kişi olan eşi Güney'e bile şirketin kötü durumundan söz etmez. Kuzey Güney 55. Bölümü izle ile izleyenleri ile buluşmaya devam ediyor. Her bölümü büyük bir heyecana sahne olan muhteşem dizi 26 Aralık Çarşamba Kanal D ekranlarında izleyenleri ile buluşmaya devam ediyor.

 Sinanerler yaşamış olduğu mali krizi çöze bilecek mi?
 Burak kendisine yapıla suikastın kimler tarafından gerçekleştiğini öğrene bilecek mi?
 Güney şirketin mali durumunu öğrene bilecek mi?
 Cemre, Kuzey için kendini ateşe atıyor. Barış'ın fark etmesi ile büyük bir şok yaşıyor. Cemre bu durumdan sıyrıla bilecek mi?
 Burak, Ferhat cinayetinde kullanılan silahın hesabını verebilecek mi?
 Venus, Sinanerler'in muhasebe hesaplarında yapmış olduğu düzensizliği polise açıklayacak mı?

Merak edilen sorular cevap buluyor. Kuzey Güney 55. Bölümü ile hayranları ile buluşuyor. Nefesleri kesen bir bölüm ile Kanal D ekranlarında...